NEO-253256T Kare Compact Masa Gap Ayak 76x76cm

NEO-253256T-Kare-Compact-Masa-Gap-Ayak-76x76cm

NEO-253256T Kare Compact Masa Gap Ayak 76x76cm

0 out of 5

76x76cm Kare compact masa ticari kullanıma uygundur. Horeca sektöründeki firmalar tarafından tercih edilmektedir. Restaurant masası, otel yemek masası, cafe masası, coffee shop masası olarak kullanılabilir. Düz renk, ahşap desen ve mermer desen seçenekleri arasından seçim yapılabilir. İç veya dış mekan yemek alanlarından kullanılabilir.

Açıklama

Kare Compact Masa Gap Ayak 76x76cm

  • Özelikle kalabalık yemek alanları için üretilen kare masa; Sağlam gövde yapısı, kullanışlı ve konforlu olması, kolay temizlenebilmesi sayesinde avantaj sağlar. Horeca sektöründeki işletmeler tarafından beğenilen masa, iç ve dış mekan yemek alanları için idealdir. Compact masa, sipariş üzerine üretilmektedir ve renkleri dekorasyona göre belirlenebilmektedir.
  • Compact masa tablasının kalınlığı standart olarak 12mm dir. Düz renkler, ahşap desenler, mermer desenler arasından seçim yapılabilir. Yoğun kullanımda dahi uzun yıllar yeni görünümünü korur.
  • Ayaklar arasındaki mesafe, masanın dengede durabilmesi için ideal şekilde tasarlanmıştır. Hafif olması taşıma kolaylığı sağlar. Renk seçimi için ral kartelası incelenebilir. Parlak, mat veya texture olarak boyanabilir.
  • Masa demonte olabilir. Kurulumu pratiktir.
  • Compact masa, ticari kullanıma uygundur. Restaurant masası, otel yemek masası, cafe masası, coffee shop masası olarak kullanılabilir. Şirketlerin yemek alanları için de idealdir. Bahçe, veranda, teras, balkon gibi dış mekan alanlarda yağış ve güneşten etkilenmez.

İlave Bilgiler;

  • Masa tablası, büyük plakaların istenilen ölçüde kesilmesi ile üretilmektedir. İhtiyaca uygun ölçüde ve adette sipariş verilebilir. Masa tablasının kalınlığı için alternatif ölçüler; 24mm, 36mm ve 40mm dir. Kare, yuvarlak, dikdörtgen veya özel şekillerde üretilebilir. Daha fazla bilgi için compact masa tablası sayfası incelenebilir.
  • Metal masa ayağına alternatif modelleri görmek için masa ayakları sayfası incelenebilir. Masa tablası ve masa ayağı ayrı olarak sipariş verilebilir.
  • Detaylı bilgi ve toptan satış fiyatı için bizi arayınız.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo