NEO-880110T Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk

Aluminyum-Rattan-Sallanir-Koltuk-NEO-880110T_1
Aluminyum-Rattan-Sallanir-Koltuk-NEO-880110T_2

NEO-880110T Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk

0 out of 5

Bahçe mobilyaları grubunda bulunan Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk, hem ev hem işletme dekorasyonu için idealdir. Evlerin bahçe, balkon, veranda, teras, havuz yanı alanlarında dekore edilebilir. Ayrıca otel işletmelerinde yoğun kullanıma karşı dayanıklıdır. Havuz ve deniz kenarı kullanımında paslanma riski bulunmaz.

Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Açıklama

Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk

Modern çizgilerin şıklığını ve alüminyum gövdenin dayanıklılığını sizinle buluşturan Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk, ithal bir ürün.

Değişen hava şartlarına karşı son derece dayanıklı olan model, dört mevsim boyunca dış mekânda kullanılabilir. Gövdesi alüminyum materyalden imal edilen koltuk, günün her anında konforlu hissetmeniz için son derece ideal. Bambu renginde boyalı olan gövde, hafif ve dayanıklı yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Bahçe mobilyaları grubunda yer alan Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk, insan yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda bile ilk günkü formunu muhafaza etmeyi başarıyor. Ürün, hem ev hem de işletme dekorasyonları için uygun. Koltuk, evlerin bahçe, balkon, veranda, teras ve havuz bölümlerinde dekore edilebiliyor. Otel işletmeleri tarafından da tercih edilen tasarım, havuz ve deniz kenarındaki kullanımlarda hiçbir şekilde paslanma sorunu yaratmıyor.

112 cm genişliğe, 60 cm derinliğe ve 88 cm yüksekliğe sahip olan ürün, rattan oturma grubu modelleri ile birbirinden şık kombinasyonlara imza atıyor.

Siz de işletmenizin veya evinizin havasını değiştirmek, konuklarınızı yıl boyunca konforlu şekilde ağırlamak için ürünle ilgili merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz. Dilerseniz modeli hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Opsiyonları:
  • Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk ithal üründür.
  • Örgü Rengi: Gri
  • Gövde alüminyum malzeme ile üretilmektedir. Bambu renginde boyalıdır. Hafif ve dayanıklıdır.
  • Dış hava şartlarına karşı dayanıklıdır. 12 Ay boyunca dış mekanda durabilir.
  • Garanti süresi 24 ay.
  • Bahçe mobilyaları grubunda bulunan Alüminyum Rattan Sallanır Koltuk, hem ev hem işletme dekorasyonu için idealdir. Evlerin bahçe, balkon, veranda, teras, havuz yanı alanlarında dekore edilebilir. Ayrıca otel işletmelerinde yoğun kullanıma karşı dayanıklıdır. Havuz ve deniz kenarı kullanımında paslanma riski bulunmaz.
  • Rattan Koltuk Ölçüsü: w.112cm d.60cm h.88cm
  • Sallanır Koltuk ile birlikte kullanılabilecek rattan oturma grubu modellerini inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi ve satış fiyatı için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo