NEO-412250T Modern Metal Ayaklı Üçlü Kanepe

Modern-Metal-Ayakli-Uclu-Kanepe-NEO-412250T

NEO-412250T Modern Metal Ayaklı Üçlü Kanepe

Geniş kullanım alanı sunan Modern Metal Ayaklı Üçlü Kanepe otel, kamu kuruluşu, hastane, ofis, plaza, fabrika ve klinik gibi toplu kullanım alanlarında bekleme koltuğu olarak ideal kullanım sağlar. Ayrıca ev dekorasyonu için de tercih edilebilen ürün, modern şıklık arayanların salon ve oturma odaları için son derece uygundur.

Açıklama

Modern Metal Ayaklı Üçlü Kanepe

Modern metal ayaklı üçlü kanepe, minimal ve çağdaş detayları zamansız bir tasarımla birleştirir. Müşterilerin talep ve ihtiyaçları üzerine üretim programına dahil edilen tasarım, özel üretim ürünüdür. 202 x 92 x 62 cm ürün ölçüleri üçlü kanepeyi konforlu ve benzersiz kılar.

Geniş kullanım alanı sunan model otel, kamu kuruluşu, hastane, ofis, plaza, fabrika ve klinik gibi toplu kullanım alanlarında bekleme koltuğu olarak ideal kullanım sağlar. Ayrıca ev dekorasyonu için de tercih edilebilen ürün, modern şıklık arayanların salon ve oturma odaları için son derece uygundur.

Üstün Fonksiyonel Özellikleri ile Konfor Sunan Üçlü Kanepe

Ayrıca ofis resepsiyon bekleme koltuğu ve moden metal ayaklı ikili kanepe olarak da üretilen tasarım, birlikte takımlanarak yaşam alanlarına bütünlük ve şıklık katar. Ahşap ile metali bir araya getiren model, modern görünümüyle her dekorasyon stili için kullanım sağlar.

Dayanıklılık sağlayan birinci sınıf fırınlanmış kayın ağacı gövde, metal kromaj kaplı ayaklarla birleşir. Arzu edilen renkte boyanan metal ayaklar ürünü benzerlerinden ayırır.

Nubuk, pamuk, keten, kadife, akrilik, süet ve suni deri kumaş kartelası eşsiz tasarım imkânı sunar. Modern metal ayaklı üçlü kanepe hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Opsiyonları;

  • Kanepe, sipariş üzerine üretim programına alınmaktadır.
  • Kullanılan Malzeme: Ahşap gövde üretiminde 1.sınıf fırınlanmış kayın ağacı kullanılmaktadır. Yüksek dansiteli sünger kullanılan döşemeli kısım için, farklı türlerde, renk ve desenlerde kumaş veya deri kullanılabilir. Suni deri, süet, nubuk, kadife, keten, pamuk, akrilik gibi seçeneklerin bulunduğu çok sayıda kartela bulunmaktadır.
  • Ürün ölçüleri: w.202cm d.92cm h.62cm
  • Kullanım Yeri: Ofis, hastane, klinik, plaza, fabrika, kamu kurumu, otel, avm dekorasyonları için idealdir. Lobi, bina girişi, yönetici odası, bekleme odası alanlarında kullanılabilir. İnsan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde, uzun yıllar dayanıklılığını korur.
  • Metal ayaklar kromaj kaplamadır. Tercihe göre istenilen renkte boyanabilir.
  • Bu tasarım, ofis resepsiyon bekleme koltuğu ve moden metal ayaklı ikili kanepe olarak da üretilmektedir. Aynı dekorasyonda birlikte kullanılabilir.
  • Üçlü kanepe ile ilgili detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“NEO-412250T Modern Metal Ayaklı Üçlü Kanepe” için yorum yapan ilk kişi siz olun