NEO-431200T Modern Bekleme Kanepe

Modern-Bekleme-Kanepe-NEO-431200T

NEO-431200T Modern Bekleme Kanepe

Birinci kalite fırınlanmış kayın ağacından imal edilen Modern Bekleme Kanepe ofis, hastane, klinik, plaza, fabrika, kamu kurumu, otel dekorasyonları için idealdir. Lobi, bina girişi, yönetici odası, bekleme odası alanlarında kullanılabilir. İnsan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde, uzun yıllar dayanıklılığını korur.

Modern bekleme kanepe ile ilgili detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Açıklama

Modern Bekleme Kanepe

Birinci kalite fırınlanmış kayın ağacından imal edilen Modern Bekleme Kanepe, 127 x 72 x 83 cm ölçülerinde tasarlanıyor. Siparişiniz doğrultusunda üretim programına alınan ürünün metal ayakları kromaj kaplamalı şekilde üretiliyor ve tercih ettiğiniz renkte boyanabiliyor.

Lobi, bina girişi, bekleme odası ve yönetici odası gibi insan giriş çıkışının fazla olduğu yerlerde uzun ömürlü kullanıcı deneyimi sunan ürün, otel dekorasyonlarında kullanılmak üzere üretiliyor. Otellerin yanı sıra plaza, fabrika, ofis, hastane, klinik ve bazı kamu kurumlarında da tercih edilen kanepenin imalat sürecinde ince işçilikten yararlanılıyor.

Modern Bekleme Kanepe ile İdeal Kullanım

Oturum konforu gözetilerek yüksek dansiteli süngerin kullanıldığı döşemeli kısımda farklı özelliklerdeki kumaş ya da deri materyaller kullanılabiliyor. Bu noktada tercih tamamen kullanıcıya bırakılıyor. Örneğin, arzu ederseniz döşemeli bölümde suni deri ya da pamuk tercih etme özgürlüğüne sahip oluyorsunuz. Modern Bekleme Kanepe modeli tekli koltuk olarak da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Şayet isterseniz iki ürünü aynı dekorasyonda ofis oturma grubu olarak kullanmanız mümkün.

Siz de işletmenizde kalitesiyle beğeni toplayan bir kanepeye yer vermek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz model için sipariş oluşturabilirsiniz.

Opsiyonları;

  • Modern Bekleme Kanepe, sipariş üzerine üretim programına alınmaktadır.
  • Kullanılan Malzeme: Ahşap gövde üretiminde 1.sınıf fırınlanmış kayın ağacı kullanılmaktadır. Yüksek dansiteli sünger kullanılan döşemeli kısım için, farklı türlerde, renk ve desenlerde kumaş veya deri kullanılabilir. Suni deri, süet, nubuk, kadife, keten, pamuk, akrilik gibi seçeneklerin bulunduğu çok sayıda kartela bulunmaktadır.
  • Ürün ölçüleri: w127cm  d.72cm  h.83cm
  • Kullanım Yeri: Ofis, hastane, klinik, plaza, fabrika, kamu kurumu, otel dekorasyonları için idealdir. Lobi, bina girişi, yönetici odası, bekleme odası alanlarında kullanılabilir. İnsan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde, uzun yıllar dayanıklılığını korur.
  • Bu tasarım, koltuk (bkz. NEO-431100T Modern Bekleme Koltuk) olarak da üretilmektedir. Aynı dekorasyonda birlikte kullanılabilir.
  • Kromaj kaplamalı metal ayakları istenilen renkte boyanabilir.
  • Modern bekleme kanepe ile ilgili detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“NEO-431200T Modern Bekleme Kanepe” için yorum yapan ilk kişi siz olun