NEO-600104T Yandan Direkli Şemsiye Havuz Bahçe Teras

NEO-600104T-Yandan-Direkli-Şemsiye-Havuz-Bahçe-Teras-1

NEO-600104T Yandan Direkli Şemsiye Havuz Bahçe Teras

Kolay kullanımı, şık görünümü, sağlam gövde yapısı ve ekonomik fiyatı ile öne çıkan şemsiye hem bireysel hem kurumsal kullanım için doğru seçimdir. Otel, cafe, fast food işletmelerinin dekorasyonunda kullanılabilir. Farklı ölçülerde üretilmektedir. Renk alternatiflidir.

 

Üretim aşamaları, teknik bilgiler, teslimat süresi, logolu üretim, modifikasyon seçenekleri, fiyat bilgisi ile ilgili bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen iletişime geçiniz.

Açıklama

Yandan Direkli Şemsiye Havuz Bahçe Teras

  • Şemsiyenin gövdesi alüminyum profildir. Gövde ölçüsü 84x84mm Alüminyum et kalınlığı 3mm Kumaş altında bulunan profil ölçüsü 30mmx20mmx2mm
  • Profiller seri üretimde eloksal kaplamalı olarak üretilmektedir. Yüksek adetli siparişlerde boyalı olarak üretilebilir. Statik boya için ral kartelasından seçim yapılabilir.
  • Şemsiyenin kumaşı akrilik özelliktedir. Kumaş kartelasından renk seçimi yapılabilir. Renk solmasına karşı 5 yıl üretici firma garantisindedir. Talebe göre Sunbrella kumaş kullanılabilir. Ayrıca kullanıcının özellikle talep ettiği marka & firmadan kumaş tedarik edilebilir.
  • Saçaklı veya saçaksız olarak üretilebilir.
  • Kurumsal firmalar için, şemsiye üzerine logo uygulanabilir.
  • Şemsiyenin tepe noktasında hava tahliyesini kolaylaştıran boşluklar bulunmaktadır. Bu sayede rüzgara karşı ilave dayanıklılık sağlanmış olur.
  • Ortadan gövdeli şemsiyelere göre, kumaş altında daha geniş kullanım alanına sahiptir. Gövde yanda olduğu için, şemsiye altına konulan yemek masası, oturma grubu veya şezlong, hem şık görünüm sağlar hem daha rahat kullanılabilir.
  • Şemsiye arkasında bulunan kol ile kolayca açılıp kapatılır. Kapatıldığı zaman kumaş, kumaş orta noktada toplanır. Kendi ekseninde 360 derece dönebilir.
  • Yandan direkli bahçe şemsiyesi için tekerlekli ayak kullanılmaktadır. Şemsiye kullanılmadığı zaman, ayağında bulunan tekerlek ile uygun yere alınabilir. Tercihe göre şemsiyenin doğrudan zemine edilmesini sağlayan sabit ayak kullanılabilir. Ayrıca şemsiyenin dayanıklılığını arttırmak için tercihe göre, ayak kısmına ahşap saksı konulabilir.

Yandan direkli bahçe şemsiyesi, horeca sektöründeki işletmeler için ekonomik ve kullanışlı bir seçimdir. Cafe, food court, otel, sosyal tesis, fast food işletmelerindeki yoğun kullanıma karşı dayanıklıdır.  Ayrıca evlerin bahçesi için de tercih edilmektedir. Ekonomik fiyatı, güç gerektirmeden kolayca açılıp kapanması, şık görünümü ve dayanıklı gövde yapısı sayesinde ürün ideal seçimdir. Kare şemsiye, bahçe dışında havuz yanı ve teras alanlarında da kullanılabilir. Güneşli havalarda hem ışığı hem ısıyı büyük ölçüde engeller. Şemsiyenin sadece güneşli havalarda kullanılması önerilir. Özellikle rüzgarlı havalarda ve kullanılmadığı zamanlarda kapatılması gerekir. Üretimde olan kare şemsiye ölçüleri ve diğer teknik ölçüler aşağıdaki tabloda sunulmuştur. Yandan direkli şemsiye ile ilgili detaylı bilgi ve toptan satış fiyatı için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“NEO-600104T Yandan Direkli Şemsiye Havuz Bahçe Teras” için yorum yapan ilk kişi siz olun