NEO-600107T Bahçe Tentesi Açılır Kapanır Cafe Restaurant

NEO-600107T-Bahçe-Tentesi-Açılır-Kapanır-Cafe-Restaurant-1

NEO-600107T Bahçe Tentesi Açılır Kapanır Cafe Restaurant

Kullanım kolaylığı, modern görünümü, sağlamlığı önemli avantajlarıdır. Cafe, otel, restaurant, coffee shop işletmelerinin dekorasyonunda misafirler için şık ve konforlu alanlar oluşturun. Renk seçimi yapılabilir.

 

Üretim aşamaları, teknik bilgiler, teslimat süresi, logolu üretim, modifikasyon seçenekleri, fiyat bilgisi ile ilgili bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen iletişime geçiniz.

Açıklama

Bahçe Tentesi Açılır Kapanır Cafe Restaurant

  • Gölgelendirilmek istenen alanda, maksimum fayda sağlayan tente, iki adet alüminyum profil gövde arasında açılıp kapanan kumaş bölümden oluşmaktadır. Standart şemsiye modellerine alternatif olan ürün, modern görünümü, kullanım kolaylığı, sağlamlığı ile öne çıkmaktadır.
  • Bahçe tentesi oldukça fazla ölçü seçenekleri ile üretilmektedir. Gölge sağlanacak alanın ölçüsüne göre en uygun seçim yapılabilir. Tentenin diğer önemli özelliği, istenilen adette yan yana konulabilmesi. Tentelerin birleştiği yerde çift taşıyıcı direk kullanılır. Böylece yer kaybı yaşanmaz. (using dual carrier posts in the center)
  • Tentenin açılıp kapanması manuel olarak yapılır. Tente üzerinde bulunan çevirme kolu çevrilerek kumaş bir yana doğru katlanır.
  • Uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilmesi ve led ışıklar opsiyoneldir. Led ışıkların çalışma gerilimi 12V ve güvenlidir. Şemsiyeye ısıtıcı takılacaksa, haricen 220V gerektiren kablo tertibatı hazırlanabilir. Detaylı bilgi isteyiniz.
  • Tente üretiminde alüminyum malzeme kullanılmaktadır. Profil ölçüleri 84x84x3mm / 46mm x 70mmx3mm / 30mm x 50mmx1,5mm
  • Standart üretimde alüminyum gövde üzerine eloksal kaplama uygulanmaktadır. Dekorasyona göre adetli siparişlerde, istenilen renkte statik boyalı olarak üretilebilir. Ral kartelasından seçim yapılabilir.
  • Standart olarak kullanılan akrilik kumaş, UV katkısına sahiptir. 5 yıl solmazlık garantisi vardır. Kumaş, üretici firma garantisindedir. Sipariş üzerine üretim programına almaktadır. Kumaş rengi kullanıcı tarafından seçilebilir. Tercihe göre Sunbrella kumaş kullanılabilir. Ayrıca kullanıcının özellikle talep ettiği marka & firmadan kumaş tedarik edilebilir
  • Zincir cafe ve restaurant işletmelerin talebi doğrultusunda kumaş üzerine logo uygulaması yapılabilir.
  • Bahçe şemsiyesi için genelde tekerlekli mermer ayak tercih edilmektedir. Şemsiye kapatıldığında, tekerlekler sayesinde ile uygun yere alınabilir. Tercihe göre şemsiye doğrudan yere monte edilebilir.

Açılır kapanır bahçe tentesi, cafe, restaurant, otel, avm, coffee shop, fast food gibi işletmelerin, dış mekan yemek veya oturma alanlarında tercih edilmektedir. Ayakları kenarda olduğu için geniş bir gölgelenme alanı sağlar. Evlerin bahçe, teras, veranda alanları için idealdir. Kullanıcı dostudur. Kolay kullanımı, modern görünümü ve uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmesi öne çıkan özellikleridir. Güneş ışığını ve ısısını engelleyen akrilik kumaşlı tentenin, sadece güneşli havalarda kullanılması önerilir. Rüzgarlı havalarda veya kullanılmadığı zamanlarda kapatılması gerekir.

Üretimde olan tente ölçüleri ve diğer teknik ölçüler aşağıdaki tabloda sunulmuştur. Bahçe tentesi ile ilgili detaylı bilgi ve toptan satış fiyatı için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“NEO-600107T Bahçe Tentesi Açılır Kapanır Cafe Restaurant” için yorum yapan ilk kişi siz olun