NEO-150018T Otel Werzalit Klasik Masa İç Mekan

NEO-150018T-Otel-Werzalit-Klasik-Masa-İç-Mekan-1

NEO-150018T Otel Werzalit Klasik Masa İç Mekan

Werzalit yemek masası, şık görünüme, kullanım kolaylığına ve sağlam gövde yapısına sahiptir. Renk ve desen seçimi, kullanıcı tarafından yapılabilir. Otel, cafe, kantin, alışveriş merkezi gibi kalabalık alanlar için idealdir.

 

Üretim aşamaları, teknik bilgiler, teslimat süresi, logolu üretim, modifikasyon seçenekleri, fiyat bilgisi ile ilgili bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen iletişime geçiniz.

Açıklama

Otel Werzalit Klasik Masa İç Mekan

  • Şık ve ekonomik masa modellerinden biridir. İnsanların sıklıkla ziyaret ettiği büyük yemek alanları için idealdir. Ortadan ayaklı olduğu için kullanım kolaylığı sağlaması, hijyenik olması, bakım gerektirmemesi önemi özellikleridir. Werzalit masa tablaları, standart ölçülerde üretilmektedir. Stokta olan masa tablaları arasından işletmeye en uygun ölçü, renk ve desen seçimi yapılabilir. Yüksek adetli siparişlerde, firma logosu uygulanabilir, özel renk ve desen seçimi yapılabilir. Sandalyeler kategorisinde, bu masa ile uyumlu şık sandalye modelleri bulunmaktadır.
  • Werzalit masa tablasına, yüksek basınç altında şekil verilir ve üzerine dekor kağıdı kaplanır. Bu masa için 60x110x2,5cm, 70x120x3,5cm, 80x120x3,5cm, 80x140x2,9cm ölçülerinde dikdörtgen masa tablası kullanılabilir. Ayrıca 65x120x2,2cm, 78x145x2,2cm ölçülerinde oval masa tablası tercih edilebilir. Masa ayağı, masif ahşaptır. Masa ayağının alt kısmı, metal üzerine kromaj kaplamadır. Masa yüksekliği 75cm dir. Bu ürün, bar bankosu yüksekliğinde üretilebilir. Ayrıca kare ve yuvarlak olarak sipariş verilebilir.
  • Masa tablası için renk, ahşap desen, mermer desen seçenekleri bulunmaktadır. Werzalit kartelasından seçim yapılabilir.
  • Werzalit masa tablasına alternatif diğer seçenekler; Compact masa tablası, masif panel masa tablası, kaplama masa tablası, mdf-lam masa tablası, dijital baskılı masa tablası, kütük masa tablası, epoksi masa tablası v.b.
  • Üründe kullanılan masif ahşap masa ayağına alternatif olarak, masa ayakları kategorisindeki tasarımlar incelenebilir. Demir profile, demir döküm, alüminyum profil, alüminyum döküm, paslanmaz çelik, mdf-lam, polikarbon, polipropilen masa ayağı modelleri mevcuttur. Renk seçimleri, kullanıcı tarafından yapılabilir. Metal olanlar, istenilen renkte boyanabilir, farklı kaplama seçenekleri uygulanabilir. Kromaj kaplama masa ayağı, bakır kaplama masa ayağı, bronz kaplama masa ayağı, gold kaplama masa ayağı üretilebilir. Bilgi isteyiniz.
  • Dikdörtgen werzalit klasik masa, iç mekan kullanımına uygundur.
  • Masa ayağında bulunan pingolar, bozuk zeminlerde masanın düz ve dengede durmasını sağlar.
  • Tercihe göre demonte gönderim yapılır. Taşıma kolaylığı, düşük nakliye gideri avantajı sağlanır. Masanın kurulumu hızlı ve pratik şekilde yapılabilir.

Dikdörtgen werzalit masa, otel, cafe, kantin, alışveriş merkezi, hastane ve ofis yemek alanı için kullanılabilir. Kaliteli malzeme ve üretim teknikleri ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Kuvvetli asitler hariç, gazlı içeceklerin lekesi kolayca temizlenebilir. Gıda ile temasa uygundur. Dikdörtgen werzalit masa ile ilgili detaylı bilgi ve toptan satış fiyatı için iletişime geçiniz.

Marka

NEO Horeca Mobilya

NEO Horeca Mobilya Marka Logo

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“NEO-150018T Otel Werzalit Klasik Masa İç Mekan” için yorum yapan ilk kişi siz olun